Anotace: Lehce depresivní, ale přitom vlastně ne...
Na čele prst, tam nad kořenem nosu
Prázdná hlava a oči zavřené.
Mozek v prázdnu pracuje
A přeci nic se neděje.
Kam a proč plyne čas,
dává míň, víc bere krás.
Nedává to co nitru chybí
jiným jen ukazuje naše chyby.
Záda opřená o šedou zeď
Myšlenky, drátů chaotická změť
Záda tiše cítí zdi šedé chlad
jakou myšlenku si osedlat.
Na místě mysl zběsilá
Snová a přitom tajemná
Nikdo naučil se písmo číst
Kafe, zahnědlý písma list.