Tvrdohlavá kebule

Tvrdohlavá kebule

Anotace: :-)

Mám tvrdou hlavu
protože jsem celý po mamince.

Širší postavu
ale celkem to jde, na našince.

Když přijdou komplikace
tak jim čelím okamžitě.

Jsem totiž kombinace
velký muž, plus malé dítě.

-------------------
Znamení ryby
ale tvrdohlavý jako mezek.

A bez pochyby
nejsem ten, co do všech řití vleze.

Kde cesta přímá není
no tak si vyšlapu vlastní.

Klidně jdu přes kamení
hlavně když se cítím šťastný.

--------------------
Hlavu mám po mamince
srdce zase po tátovi.

Patřím mezi jedince
který radši šetří slovy.

Dostal jsem už pár facek
od života po papuli.

Přesto jsem stejnej klacek
s nadměrně tvrdou kebulí.
---
Autor orokroK, 28.08.2024
Přečteno 29x
Tipy 10
Poslední tipující: Marťas9, Iva Husárková, zase já, Marten, cappuccinogirl, Koala, Ž.l.u.ť.á.k., mkinka
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...a já můžu na tohle všechno říct..."těší mě":-)*

28.08.2024 16:26:57 | cappuccinogirl

líbí

I mě moc těší. A děkuji moc. :-)

28.08.2024 16:29:56 | orokroK

líbí

Upřímný vyznání... :)

28.08.2024 13:41:19 | Koala

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí