Otava
Už se seče otavapro králíky potrava,krátké, jemné senopro fajnové střevo.
Pro maličké tvorečkymorčata i pro křečky,pro ty mlsné pusinkyuvnitř samé bylinky.
Ahojky ve tři
30.08.2024 03:09:21 | mkinka
Posílat zatím stíhám, ale číst básničky né. Dneska večer už pojedou domu, tak se tady zítra začtu...
30.08.2024 08:51:24 | Marťas9
Zdravím Jituš vnouček mě obudil. Tak než usnul tak jsem poslala básničku.
30.08.2024 08:46:56 | Marťas9
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?