Lysá

Lysá

Anotace: Vzpomínky na Lysou

Procházím se krajinou,
temnotou a mokrým sněhem,
na horu mou jedinou,
belhám se já „skoroběhem“.

Na horu já běžím zas,
klučina jsem opět malý,
hračku tu mi včera vzali.
No a co, tak vem to ďas!

Běžím sám a to já vím,
že osud svůj ten nezměním,
proto neptám se či smím,
běžím stále … o tom sním…

PS:
Ráno potom pod larysou,
moje dámo budem ve při,
zda-li ráno běžet Lysou,
rozumné je zrovna ve tři.
Autor MartinX, 13.09.2024
Přečteno 30x
Tipy 8
Poslední tipující: Malá mořská víla, Ž.l.u.ť.á.k., cappuccinogirl, IronDodo, mkinka, Iva Husárková
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

V Lysé jsem byla se spolužačkou,to mi bylo šestnáct,bydlela v Čelákovicích.

13.09.2024 06:33:14 | mkinka

líbí

Záleží, která Lysá to byla, ale v 16-ti to bylo jedno, musela být krásná, ta 16-ka :-)

13.09.2024 09:10:26 | MartinX

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí