Potravinová sbírka

Potravinová sbírka

Anotace: Samota duše 2024

Ve vesnici na úřadě
lidé nosí věci.
Solidarita je v obci.
Organizace informují
o formách pomoci.


Lidé myslí na druhé
i paní v rádiu,
kde tornádo dříve udělalo zkázu.
Pomozme jim.
My jsme to tu měli.

V jednotě je spousta síly.

Věříme i přes slzy.
Hlavně, že držíme životy.

Volala jsem kamarádům
a vím, že jsou v pořádku.
Je to síla.
Nelze vyprávět pohádku.
Svět jako vajíčko
klepal svou skořápku.

Pokládám si otázku.
Co bylo dříve slepice či vejce?

Nebyl to kohoutek,
co řekl,
že budou mít spolu kuřátka?


Ano, prvenství je láska.
Mysleme na to,
i když svět je občas
jako zlámaná tříska,
co má cenu.

Ano, obejmutí
a upřímná pusa
k tomu.
Autor mkinka, 18.09.2024
Přečteno 39x
Tipy 21
Poslední tipující: MartinX, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, Anfádis, Psavec, cappuccinogirl, agent, Marten, Kan, zase já, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Pomoci druhým je nejlepší způsob jak zapomenout, současně to buduje vztahy se sousedy, které mnohdy ani nevnímáme

19.09.2024 05:34:20 | MartinX

líbí

To je důležité a zdravím na dálku a děkuji za podporu při běžném vstávání a probouzení.

19.09.2024 06:26:05 | mkinka

líbí

solidarita lidí je obdivuhodná

a na ni jsem hrdá moc
když den i noc
shánějí z propriet ta velmi vhodná!

18.09.2024 08:59:31 | šuměnka

líbí

Ano. Děkuji za slova.

18.09.2024 09:22:32 | mkinka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí