Sluníčko
Vylez rychle sluníčko
obarvi nám nebíčko
modrou barvu jemu dej
na nás se už nehněvej.
Pomoz lidem při práci
potřebují počasí
odpař vodu, vysuš zem,
zahřej naší krásnou zem.
Pošleme ti pozdrav z dálky
za hřejivé tvoje dárky
za tvé teplé pohlazení
nad něj vážně nic zde není.
Teď po ránu to vypadá,
že tvá prosba zabrala:-)
Pěkná, Marti.
19.09.2024 07:04:37 | Ž.l.u.ť.á.k.
Děkuji Žluťáku, máš pravdu, už se mi paprsky derou do postýlky. Ještě zubaře zvládnout a bude krásný den..
19.09.2024 07:13:55 | Marťas9