Jiný svět
Anotace: Samota duše 2024
Metafory podzimu
tříští vesmír do nenávratna.
Hlava bez nevolností
jako klikatá spirála.
Přání v nedohlednu
a postel hledá
známá jména
v nadskutečné množině.
Myšlenky padají
jako žalud či kaštan
a útočí s výčitkou na rtech.
Včera mě navštívil
nehmotný anděl
a já mu brečela
v náruči.
Bolest je jen důvod
dlouhého stresu.
Dej mi ruku
před přímou propastí.
Přečteno 84x
Tipy 38
Poslední tipující: IronDodo, mravenec, jitoush, Alala, jort1, Gaspi03, Marťas9, Niška, šuměnka, Iva Husárková, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)