O kočce
Anotace: Samota duše 2024
Mkinka oznámí vstávání.
Hurá.
Kapsička k mání.
Je šťastná.
Já belhám za ní.
Jdeme k počítači
a ona, že sama
psát bude.
Na mém klíně
to přímo
vibruje rýmy,
ale co právě píše,
to nesvěří mi.
Tak funguje to
v království kočiček.
Mňau a náš dnešní příspěvek.
Přečteno 86x
Tipy 32
Poslední tipující: Jan Kacíř, IronDodo, Emani, mravenec, Marťas9, jort1, cappuccinogirl, Alala, Iva Husárková, Anfádis, ...
Komentáře (18)
Komentujících (9)