Ikare novodobý
Pozor dej na hvězdné svody
Nebe je ptačí
U země radši
Zůstanem...
V poledne, k večeru, nad ránem
Pohled nás čeká krásný
Když vzpomenem si na sny
A k nebesům zvedneme zrak...
Je krásný pustit fantazii na špacír, však
Vždycky je líp udělat to tak
Aby nehrozil pád, protože pták
Není ani jeden z nás:-)*
25.09.2024 09:43:30 | cappuccinogirl
Pták možná ani jedem z nás není, zato snílci jsme oba myslím dost velcí ;-)
25.09.2024 15:23:18 | orokroK