Noční sbohem

Noční sbohem

Na kopečku sedím,
vítr tiše vane.
Myšlenky se honí,
v hlavě rozedrané.

Pozoruji z dálky,
svou obnaženou duši.
Hladím jí a šeptám,
příběh o Venuši.

Srdce něžně bije,
a já ve svém klidu.
Ulehám do kopretin,
ztrácím identitu.

Vzdávám se noční obloze,
topím se v nekonečnu.
Jsem tím, čím jsem byl,
jen tělem bez konceptu.
Autor die4roses, 24.09.2024
Přečteno 67x
Tipy 10
Poslední tipující: Marten, cappuccinogirl, Ž.l.u.ť.á.k., Psavec, Marťas9, Elisa Day, mkinka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí