Pro malíře
Anotace: Samota duše 2024
Prsty běhaly po plátně
a ona snila,
že budou žít
na jejím těle.
Vymydlená tam stála
a prohlížela
jeho pohledy.
Nedáš si mě do sady?
Neoblečenou,
ale krásnou na papíře.
Smích.
To nemaluji.
Střet rosil hmatatelné sítě.
To bylo dávno.
Ty roky.
Viděli jste někdy
pomilované noty?
Koláž srdce.
Dekadenci výstřihů
i reparaci omylů.
Lávku napříč
několika detailů?
Moment.
Ještě si popláču.
Sčítám roky
bez korektury obrazů.
Miluji Tě,
ale k Tobě nedohlédnu.
Mistře dalekohledu.
22.09.2024
Přečteno 94x
Tipy 33
Poslední tipující: IronDodo, CULIKATÁ, Ž.l.u.ť.á.k., MartinX, Jan Kacíř, Alala, mravenec, Marťas9, Anfádis, Kan, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)