Prší zase
Anotace: Samota duše 2024
Hrabe mi
bez okvětních lístků,
padá náruč podzimu
a zvykám si na hnědou
či okrovou peřinu.
Auta projíždí
a cítím kaluže
i za oknem
v širém uvědomění,
že jsem kapka,
která padá
a pak není.
Co ještě ve mě dělá déšť?
Mlčím.
Transfúze mysli
zná navrácené dítě hvězd.
Promočená v podpaždí
se dívám do nebes.
Dobrou noc,
dnes nesejme mě
strmý keř.
Přečteno 106x
Tipy 43
Poslední tipující: IronDodo, čenda pekař, zase já, Iva Husárková, víc, Caliéry, kozorožka, Gaspi03, Ďábel sám, jort1, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)