Ostatní
Anotace: Samota života 2026
Život se počítá
dle ceny vína.
Nálada pasivní,
čistě rozmrzelá.
Je pátek
a skok do písku
není daleký.
Pár telefonů.
Cesta nevyplněných obálek.
A vlak bere vůli myšlenek.
Pozor.
Vzpomínky nečistí mozek.
Přijdete na kávu?
Za půl hodiny.
Klidně.
Ale až dočtu noviny.
Stejně tam nic není.
Drama, hrůzy i lidské viny.
Tak potom.
Náš pes vás čeká.
Soudružnost.
Vesnická pýcha.
Přečteno 59x
Tipy 27
Poslední tipující: IronDodo, Jan Kacíř, víc, mravenec, jort1, Pablo Kral, Marťas9, Tomcat, MartinX, Ondra, ...
Komentáře (8)
Komentujících (5)