Anotace: ...roztříštím si na padrť, co mohlo býti vcelku... za koníka z iluzí dám celkem slušnou herku...
Na lochnesce, horské dráze ...
určitě ti bude blaze
Kinetózou z propadů hnedka změníš náladu
no a když to nepomůže vystřelí ti Franta růže...
na žaludku koliku dáš pak párek v rohlíku
/ jo, mít fujtajbl pocity ... a žaludek na vodě ... radši z horský dráhy než ze života ... :-))
09.05.2007 17:53:00 | HarryHH