Neděle s knihou
Anotace: Samota duše 2024
V knihovně
kouká Malý princ.
Listuji a sním.
Venku ptáci
a kávou si vše pokrátím.
Den obléká svršky
a prchá pravděpodobnost.
Zlomek vteřiny
je každý jiný.
Hltám a v ruce Burčák
tak živý a neumělý.
Hej, světe.
Kde roste trs orchidejí?
Dívám se na svět,
čemu dospělí nerozumějí.
Ať žije Antoine de Saint-Exupéry.
Dočtu se do pondělí.
Příjemnou neděli.
Přečteno 54x
Tipy 29
Poslední tipující: IronDodo, Paulín, víc, mravenec, Niška, jort1, Jan Kacíř, MartinX, Marten, Tomcat, ...
Komentáře (10)
Komentujících (6)