Tajemství
.
Náhodně
Jak se tak
časem uklízí krámy z bytu
našel jsem dopis
voněl jak červenec dětství
známka citu
Mohl bych teď umřít
s ním na prsou
napadlo mě
a nikdy se nedovědět obsah
nedočíst knihu
neotevřít parfém
šach mat v partituře
Být zvědavější než čas
dítě mi zanechalo vzkaz!
Jsem uvyklý na zprávy
jak šílenství dohání šílené
k šíleným skutkům
záplavy ohně
na mladé s láskou ke smutku
ohladí tě to jak
šmirgl papír stěnu
Já mám však neotevřený dopis
neodhalit zapečetěné..
Milovat dítě uklonit se ženě
uvidět molekuly našich těl
Za zvuku bičů odnášet snopy
večer obejmout/pospolu se schoulit
Můj zlomek procenta
a naděje snad za nehet ani
nedokončeného čekání
Z věčných ostrovů
zůstává moře
Země se vrací do podoby vody
dnes věřím těmto slovům
kdo lásku zrodil
láskou stvořen
Dost starý na to abych chtěl
zahojené zranit
.
.
Přečteno 50x
Tipy 15
Poslední tipující: Iva Husárková, Emily Říhová, enigman, Sonador, jitoush, Marten, Psavec, mkinka
Komentáře (5)
Komentujících (3)