Svět listů, dopisů, je nepřebernej, v tématech...
může štvát i těšit
komplikovat i řešit...
cokoli do listů můžeš schovat...
ale pokud do něj vložíš lásku, pohlazení,
svět najednou už nezdá se ti studený,
už tak zlý není:-)*
12.10.2024 15:18:11 | cappuccinogirl