Ty víš
Anotace: * je to pro Martinu
občas se zastavím a ohlédnu se
a vzpomínám jak jsem se ptal sám sebe jaké to bude
až vyrostu a co budu dělat kým budu a proč už budu šťastný
ale byl jsem šťastný jen tehdy
jen tehdy kdy jsem to nevěděl
není nutné být bohatý
ale bez peněz žít neumím
stejně jako není důležité být zamilovaný
ale
však ty víš
vzpomínám jak jsem se tě ptal a nedostal nikdy odpověď
dřív jsem takový nebyl
ale to nikdo z nás
pojď se mnou do světa kde zítřek už neznamená vůbec nic
Přečteno 104x
Tipy 31
Poslední tipující: Jan Kacíř, IronDodo, jitoush, Fractura cordis aperta, Marťas9, jort1, martinaV, jablonka, Malá mořská víla, šuměnka, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)