Loser mezi kanci

Loser mezi kanci

Ty vidíš jeho pohled v jejich očích

Ty vidíš její v jeho 

Ty citíš jak jeho ruce hřejí 

                                                                           Její záda sladkou něhou 

Ty třeseš se, jak řádi mezi nimi láska

Tohle hochu jistojistě není pouhopouhá maska

Ty připouštiš, že nemáš šanci

                                          Tady jsi loser mezi kanci

Autor Equus przewalski, 14.10.2024
Přečteno 42x
Tipy 5
Poslední tipující: Psavec, Pettie, cappuccinogirl, mkinka, Sonador
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí