JAROLÉTO S EVOU

JAROLÉTO S EVOU

snídám tvé tělo
jako varaní muž
a cítím ten strach - drtí tvůj dech

meč lítosti trhá mi tvář
zbabělý ve své síle
krvácím z úst

s neřízenou touhou kladeče pastí
lovím tvé stíny a další stíny tvých dalších stínů

umírám v tobě
obracím tělo do plamenů bolesti
nikdy nezůstanu
nikdy se nevrátím
stopy - jen stopy v duši
Autor Pampalini, 16.10.2024
Přečteno 32x
Tipy 9
Poslední tipující: IronDodo, víc, jort1, Psavec, cappuccinogirl, zase já, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

lovím tvé stíny a další stíny tvých dalších stínů

SUPER

18.10.2024 20:53:12 | víc

líbí

Hmm... Moc dobré...

16.10.2024 23:04:15 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí