no je fakt že se na mě dívali divně když jsem řídil...
21.10.2024 12:17:18 | enigman
Děkuji za komentář. Já když řídím mám značku pro začátečníky, protože mě při zkouškách vyhodili za pomalou jízdu.
21.10.2024 12:19:06 | mkinka
Dobré ránko mkinko:-). Krásná básnička.
Obraz digitální i umělá ejaj,
ještě potíže občas maj,
mohou i básně hodnotit,
nabídnout nejlepší reklamu,
ale já budu pořád chuť mít,
na pořádný kus salámu,
když s tátou jsme chodili na ryby,
salám gothaj byl bez chyby.
Ejaj má potíže,
protože neví že,
v mém mozku ženy,
jsou oblečeny,
jedině v negližé:-)
20.10.2024 06:31:49 | MartinX
Skvělá! Ne ta Milka (i když taky)... ale tahle tvá báseň, mkinko*
19.10.2024 23:22:25 | cappuccinogirl