když pučí křídla Tvé lásky
celá se rozvoníš
všemi marnotratnými květy
Jara
a ze studánky dívčího snění
vyjdou k nočnímu nebi
hvězdy Tvých zamilovaných očí
to je ale rozmilý, Frračku milý...a je o Mě, to jsi mi ale udělil radosti plný pytlík...měj se.krásně a krásně zdravě, ať už tam či na Vltavě...však to znáš...v
28.10.2024 02:22:57 | mapato
Barde, to je tak hezoučké. Objal bych tě nebo ponoukl, abys byl obejmut.
24.10.2024 12:12:13 | Jan Kacíř
I o Tobě mi tahle báseň říká mnohé, Frráčku... je krásná, příteli*
21.10.2024 17:29:23 | cappuccinogirl