čas sype na zen
palčivou sůl vteřin
z trávy vyrostla
místo kytky ruka
s květem nenachavých
prstíků
z prsteníčku brzo vypad
zásnubní prsten Slunovratu
no to se podívejme a zaradujme, snad se pikle s piklí ujme...bez piklí to není vono
..a až Ti bude líp, budem spolu pikliti
za státní tititi! Vyžehlenou noc přeju Ti moc...v
28.10.2024 02:37:58 | mapato
i sůl je potřeba
ve své palčivosti
oč malí jsem a prostí
tak o to víc ji máme na chleba :)
22.10.2024 11:12:06 | šuměnka
Tuhle si pamatuju...je skvostná...dík, žes ji vrátil, takových nikdy nebudu mít dost, Frr-větříčku**
21.10.2024 17:33:48 | cappuccinogirl
Časem vsypem se na zem
palčivou vzpomínkou
kdy neumět žíti
stalo se prokletím.
21.10.2024 13:10:53 | Krahujec