hlas moře překřičel sen
do duší ryb vkrádá se odliv
na břehu probuzení staví lítost
dětské tvrze z písku nedosnění...
Fantazie dle mé poesie. bravóóóoo...!
měj se krásně Frračku a piš nadále tak krásné básně
.v
28.10.2024 02:40:24 | mapato
překrásně tématické, mistrovská miniatura, soukmenovče hodnotím na ST
26.10.2024 16:25:25 | Pablo Kral
hlas moře život i smrt vždy překřičí
probudí touhy - plout v nepoznané
a je pak jedno, co se stane
v přílivu možná poničí
v odlivu nechá, co je dané
a boří dimenze v chuti slané :)
26.10.2024 12:26:34 | šuměnka