A hraj si dále

A hraj si dále

Skryta, jako mráz

za nehty trnů.

Jediná mysl v síle rosy

a kapének snění.

 

Nemysli neustále na život,

jež protéká a brní.

 

Svírej prsty

sevřený květ

a sevřené světlo.

 

Věříš, že ještě cosi přijde

a bude to mávání křídel

lekníny přeplněné hlasy

a hladina, co se otevře

jako květ, co nesmí vyhasnout.

 

A hraj si dále

a tanči jako dítě.

 

Tvá kočka přede,

když přechází po zábradlí

Golden gate

a dole pod ní

se zrcadlí vesmír

tvého příběhu ...

Autor Howkins, 27.10.2024
Přečteno 39x
Tipy 13
Poslední tipující: jitoush, Sonador, Marry31, cappuccinogirl, Psavec, Tomcat, Jordliana, mkinka
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Povedená

27.10.2024 17:28:52 | Marry31

líbí

ST

27.10.2024 17:25:24 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel