Třeste se hříšníci

Třeste se hříšníci

Anotace: ......

Včera na ČT ve zprávách se něco řeklo

Já po té větě roztřásl se jako děcko

EU chce na podzim privatizovat peklo

Koupí to Google a tam vědí o nás všecko

 

Ten kdo měl v plánu lhát u posledního soudu

Ten kdo si myslel že si vylže lepší kotel

Na toho Google ušil nečekanou boudu

Peklo se na bookingu od podzimu bookuje jak hotel

 

Ref.:

//: Třeste se hříšníci třeste se těžce

Peklo si nehraje na krále a pěšce ://

 

 U brány z databáze načtou vaše hříchy

Kdo platil daně kdo sral na ně a tak dál

Kdo chlastal míň kdo víc či má na kůži vpichy

Kdo starou podváděl a s jinou obcoval.

 

Kdo na Instáči nebude mít žádný lajky

Tak tomu v pekle tedy pěkně zatopí

S nim nebudou se dělat vůbec žádný cajky

Až jeho profil AI chytí za klopy

 

Ref.:

Třeste se .......

 

Prý vznikne nová daň jen na pekelné věci

Tu budou všchni platit ještě zaživa

Vžyť v dobách green dealu se nedá trpět přeci

Něco jako kotle na tuhá paliva

 

Prý fotovoltaikou teď čerti budou topit

Budou mít notebooky a budou ma mailu

Bude tam velká spousta ubroušenejch kopyt

A místo ocasů jen spousta pahejlů

Autor Blazius, 27.10.2024
Přečteno 32x
Tipy 3
Poslední tipující: mkinka, Marten
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

...no hezky...;-) pekelně jsi nám to nandal...

27.10.2024 23:41:58 | Marten

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel