Tiché požehnání

Tiché požehnání

Anotace: …z chrámu v popel a z popela v nový svět…

Hledám slova

Ve světě 

Bezesných nocí

Tam kde na měsíc

Kdysi vyli vlci

A kde Šípkové Růženky 

Zatím stále spí

A čekají, až princové

Je probudí

 

Každé tiché období

Jednou skončí

A začne pak

Nová spirála

Víru myšlenek 

Co přinese vlnu

Vyjádření 

 

Když ale chceš 

Odpověď 

Příliš brzy

Nedočkáš se

Záznamník totiž

Zatím zeje prázdnotou

 

A přece…

Ptáš se Osudů

Proč Fénix letí

Proti proudu

A jaktože jedna

Kapka smetla

Všechno jako

Tsunami

 

Víš… 

I katastrofa

Může být požehnání 

A i v troskách

Co promění se v prach

Časem vyklíčí semínko 

Nových zítřků

Autor Denael, 27.10.2024
Přečteno 40x
Tipy 11
Poslední tipující: Jan Kacíř, mkinka, Psavec, Ž.l.u.ť.á.k., Marťas9, Veru, Kan, Jordliana, cappuccinogirl
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

Nechodíš často, tím víc ráda tě vidím, čtu...
Tvý dílka jsou různý
Ale pořád
Se v nich zrcadlíš
Pořád jseš to tak krásně TY:-)*

27.10.2024 19:37:29 | cappuccinogirl

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel