Listí oděné do zlata
opouští náruč stromů.
Něžně šustí ta ztráta,
vše míří za oponu,
která napodobuje oční víčka
a přikrývá žití hávem tmy.
Podzim sevřel rok jako smyčka
za zvuku melodie od loutny.
Pěkné
28.10.2024 07:20:08 | mkinka
děkuji
28.10.2024 07:21:19 | martinaV
Rádo se stalo
28.10.2024 07:26:15 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?