Jednou krev nám ztuhne
a uvolní se svaly,
vzdát se není snadné,
když stále je s čím hrát…
někteří tak smutně
až do konce se rvali,
tak se pozná prostě
ten kdo měl život rád.
Jsme jenom věčné děti,
na schovku s lety hrajem
směr od deseti k pěti,
při jedné jdeme spát,
čím víc však ten čas letí,
tím větší máme zájem,
té cestě ku dožití
omezit strmý spád.
Ale… teď jsme ještě tady… ne?
Dál hrajeme si… rádi… že?
Tak třeba skládačku
panenko, panáčku
ze slov si zkus,
ať svět není Blues.
blues mám rád ale klidně si střihnu i dupáka...
29.10.2024 13:13:58 | enigman
Já mám zrovna ústřel, tak leda dupéka po zádech od nějaké křehké masérky...
29.10.2024 17:11:52 | Ž.l.u.ť.á.k.