vůní vnitřních světů

vůní vnitřních světů

Anotace: ...

 

 

 

trhala verše z kaštanů, když kvetly
v růžích se milovala až do krve
pět andělů nestačilo na její záchranu
i ďábel před ní schoval rohy

hladí dlaní holou stěnu
prsty dráždí v sobě ženu
k čemu svět hořících keřů
sestřeluje muže v letu

ale to všechno
je jen na chvíli
zažehnuta vášní
kolébky malé smrti


čím více se bráníš
tím více se to děje
i Sisyfos to ví
že není prvním ani posledním

kamenem mezi kamením

PS.
zatlač mi oči blatouchy
neměl jsem ty tvé verše číst

 

 

Autor jort1, 30.10.2024
Přečteno 56x
Tipy 30
Poslední tipující: karolinakarol, Jan Kacíř, Jordliana, Kan, Anfádis, jitoush, Ž.l.u.ť.á.k., Marten, nehledaná, lawenderr, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
1líbí

.....No...už se stalo......a k veršům krásná koláž....Ji.

30.10.2024 18:45:03 | jitoush

líbí

pěkněkrásně :) tady bych autora skoro nepoznala

30.10.2024 14:19:11 | nehledaná

líbí

já se sám někdy nepoznávám...a jsem rád...

31.10.2024 09:13:23 | jort1

líbí

dobře se vtiskla ..

30.10.2024 11:01:46 | Vivien

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí