Podzimní rána
Anotace: Samota duše 2024
Vyznání dechu
cupitá v koloběhu
v krystalech příběhu.
To listí zdobí přístřeší
a přítomný těží
z chaosu koloběhu.
Říkal, že nepřijede.
Píchl.
Nezanevře.
Má ho ráda.
To je jen maličkost
a to se stává.
Co je dražší nová kola
a nebo stará láska?
V povětří je žádostivost
i milostná hláška.
Je podzim
a cit mezi žlutou
okenicí ve vlasech víská.
Přečteno 62x
Tipy 30
Poslední tipující: IronDodo, Bosorka9, víc, Iva Husárková, Marten, jitoush, Martin Kredba, Psavec, Dejvis, Marťas9, ...
Komentáře (13)
Komentujících (7)