Myslím na živé
Anotace: Samota duše 2024
Hmatatelnost
zákon citů
nás narozených
při úsvitu.
Řeč těla
značí lunu krášlení.
Kdo je vyvolený?
My všici.
Jupí.
A slunce svítí.
Svět kouzelný.
Magie dá kouzlo
elektrických vln.
A lektvar lásky?
Pomni.
Ožívá nástroj,
Orfeus zná um.
Tanec otvírá náruč
a odezva končí
vibrací skutečna.
Líbej.
Tvá blízká.
La a la.
Přečteno 63x
Tipy 38
Poslední tipující: IronDodo, Frr, jitoush, víc, cappuccinogirl, Alala, Marťas9, Gaspi03, Anfádis, jort1, ...
Komentáře (12)
Komentujících (7)