hvězdnou tříští provázen
volný pád poslíčků z nebes
se zemí to ale ani nehne-
ta se jen převalí z boku na bok
a bezděky vypustí vítr
s vůní ( či už s odérem )
padajícího listí
v různém stupni svého
rozkladu...
Ježíš, tak to jsem ráda, že zase čtu cosi "bez servítky", teď se mohu s klidným svědomím obrátit na druhý bok*
07.11.2024 14:02:02 | Vivien
mám dojem, že už jsem ji u tebe někde četla
tohle se nedá totiž zapomenout drahý :)
plná je hvězdných poslíčku i světla
a vítr vypuštěný kamkol do odérové dráhy
07.11.2024 14:00:46 | šuměnka