Azyl

Azyl

Dlhými prstami

si zvečníš momenty

tak pominuteľné

obrnený tank

vnútri ľudské duše

zahalené len jemnou látkou

cítim ako nám bijú srdcia

 v kakofonickej súhre

aká náhoda

prichádza na mňa slepota

chcem sa k sebe vrátiť

cítim všetko

a nevidím nič

jemné náznaky

hlava poblúznená

blíži sa zem

padnem ako hruška

tečie zo mňa šťava

všíma si ma každá osa

už to nie som len ja

kým prídeš ty

spoločnosť mi robí príroda

vo mne

a ja v nej.

Autor Pettie, 08.11.2024
Přečteno 41x
Tipy 18
Poslední tipující: IronDodo, jort1, Gaspi03, jitoush, cappuccinogirl, Psavec, Marten, Sid, mkinka, Iva Husárková, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
líbí

a funguje to...

09.11.2024 11:17:41 | jort1

líbí

...Tam lze nabrat sílu a "vypnout"vír myšlenek.....Ji.

08.11.2024 20:42:09 | jitoush

líbí

Příroda je matka, je to mocný spojenec...ráda jsem četla*

08.11.2024 20:41:46 | cappuccinogirl

líbí

Pekné..

08.11.2024 11:59:40 | Sid

© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel