Na tom bílém koni,
nepřijel on zase,
ostatně jak v loni,
líný jako prase.
Jiné je to ale letos,
tohle nejsou výmluvy,
myslete si o něm leccos,
nepomohou domluvy.
Na Covid mu zdechl koník,
další bílí nejsou k mání.
Říkal tuhle malý Toník,
nechtěli být očkováni.
Genetika to je svině,
viděli to tehdy v kině.
Bílá je věc přírody!
Bílí jsou přec od vody!
Myslíte si děti milé,
že přežijí koně bílé?