Chválím, žes našla odvahu,
nenechalas ji za dveřmi na prahu,
vždyť sdělené zoufalství se dělí na polovic
ať úsměvem můžeš zase ozdobit líc...
Opatruj se, Filipo :)
11.11.2024 20:00:02 | Emily Říhová
K tomu stačí jediné:
Prekřížit ruce nad hlavou a 3x zatleskat
A říct : RUŠÍM A MAŽU (klidně v duchu)
pak, cos pustila ven, to pomine
A nemusíš se bát
že něco narušíš, tím je to v suchu..
:)
11.11.2024 18:55:02 | šuměnka