Naději chci mít,
že jednou přece najdu,
ten pověstný vnitřní klid,
do duše si ho narvu.
A kde ho mám hledat,
v sobě, v dřeni vlasu?
Co s ním budu dělat?
Nechám si ho na okrasu.
Pošlu jej pak do laborky,
otestovat DNA.
Jestli sedí s mými vzorky,
nebo je to jenom Dna.
Chci ho jednou najít,
vysvléknout ho do půl pasu.
Kam až musím zajít,
abych našla spásu?