Alena Vávrová a její Ohnivá panenka
Anotace: Samota duše 2024
Jsem na setkání s poezií,
kde Alena Vávrová
je osobností prvořadou.
Svůj skromný úsměv rozdává
a na maminku písní
v ukrajinském jazyce vzpomíná.
Povoláním učitelka
a vede nás ke zpěvu
i ladí nás k tomu.
Pár židliček neřeší
hudební sluch.
Prostě si to užíváme
v knihovním sále.
Hang drum mě roztančí duši.
Tancujeme společně
Alenka a já srdečně.
Někdy pohyb předčí básně.
Olé.
Přečteno 58x
Tipy 34
Poslední tipující: IronDodo, jort1, mravenec, cappuccinogirl, Kan, jitoush, Paulín, mutil, Rafinka, Marten, ...
Komentáře (12)
Komentujících (6)