Budu psát
Anotace: Samota duše 2024
lyriku
a
smích
rozdám
v rozkroku.
Budu snít
o dotecích
a nebudu v tenzích.
Ty víš
a znovu pohladíš
to nitro svítání.
Za oknem bude růst
nekonečné my.
Až se zas potkáme
ve snech milování.
Ta noc bude odpovědí.
Miluji Tě.
Dávná lásko bez šedí.
Tvá emulze štěstí.
Přečteno 60x
Tipy 34
Poslední tipující: Jan Kacíř, Marťas9, Paulín, IronDodo, karolinakarol, Iva Husárková, Psavec, Sonador, Anfádis, kozorožka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (4)