Měsíc jak zářivé kormidlo řídí a obeplouvá
nebeský oceán s bárkami hvězd
a tam v dálavách…
panoptikum mlžných bytostí vznášivé bezprostředno v prostoru
nadčasnost kulatózních skulptur v nicotné hmotnosti
nadsvětelné šmejdění v planetární zóně jevišť pro udivence
mluvím šeptem drobného vánku
a naslouchám sluchu hluchových divností
bdím ve spánku
a vím
...Ty kulatózní skulptury mě naprosto "rozkulatily"....Ji./úsměv/.....a je mi jasné,že víš...
16.11.2024 17:40:29 | jitoush
Opravdu nádherně napsané, Rafinko, moc se Ti povedla, líbí se mi i hudba. :-) Jsem ohromen a rád si přidám do svého doupátka oblíbených děl. :-)
16.11.2024 17:15:33 | Ywach