Srdce srdci plností, když ve mně jsi
Jsi, a já…
nebojím se nebýt, vždyť stanu se
strunou
kterou rozezvučíš
v nádech se schoulím a melodii výkřiku
proměním ve vůni odevzdáním.
Edward Weston, The white iris
Nádhera..
19.11.2024 08:29:27 | Sid
...Esenciální.....Ji.
19.11.2024 08:26:18 | jitoush
Opravdu jsou chvíle, kdy není, co dodat.
19.11.2024 07:34:17 | Jan Kacíř
Krása
18.11.2024 23:35:57 | mkinka
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?