Opakovaně si ji čtu a nevím, asi jsem dnes nějaká divnější, než obvykle...nebo se to jen nepotkává s mým smýšlením.
Tokající radost prozřením...ne zřídka se mi stalo, kdy jsem si přála raději neprozřít.
A to " v lásce zrozeni"...Láska Boží, v kterou se leckdo upíná a jiný ji zase nevěří a zatracuje nebo láska mezi dvěma lidmi. Nějak se nemůžu ztotožnit s tím, že jsme a když, určitě ne všichni, v lásce zrozeni.
Tahle si mě přitáhla.
22.11.2024 13:09:41 | Dreamy
Já si jí napsala jako terapii,je jiná, prožitá a též se k ní vracím, má duši a potřebovala jsem jí sem dát.Dekuji, drahá kamarádko.
22.11.2024 14:45:49 | mkinka
Důležité si tohle uvědomovat častěji, děkuji za připomenutí. Opakování je matka moudrosti. :-)
20.11.2024 23:49:35 | Kubíno