Večer je věž štíhlá
jak právě odložená flétna
pod soumrakem zavěšená
Holubi mají pírka
rozfouknutá větrem
a odnášejí sny
do šerých výšek
sny
ty roztančené stíny světla
až od země je vidět
(okna co do tmy sypou
průvan vzpomínek)
až od země je vidět
ta jemná morseovka křídel
která v prachu věže
moje sny
ukrývá
Hodně emotivní a tak jemné, že by se ty hezunké verše mohly rozfoukat...
Ať se ti všechny sny plní :-)
21.11.2024 08:22:20 | Rafinka
Doslova holubí symfonie :)
citlivě jemně - ať žijem´
**
už název mi okamžitě evokoval píseň Holubí dům
(mou srdcovku, co miloval brácha - a od doby jeho smrti ji mám pod kůží)
21.11.2024 07:39:11 | šuměnka
zpěváka velice uznávám. Líbí se mi jeho tvorba. Také tiše poděkuji za návštěvu a přeju hezký zbytek dne. :-)
21.11.2024 08:31:01 | Ywach