Název je jedna velká nakonec nevyužitá insirace... Vyhazovalo mne to z jednoduchých rýmů. Těsto(těžkopádnost) bych těžko dal do básně, která má být o tanci. Bohužel to nesplnilo očekávání. Někdo kdo dokáže vymyslet název jako je Tanec bez dechu, má rozhodně navíc.
11.04.2007 17:32:00 | Mors