Anotace: Poděkování dceři, která mi přinesla po večeři buchtičky a moc mi přišly k chuti.
Tak teď po ránu by se taky nějaká buchtička hodila... Pěkný, zasmála jsem se.. .))
04.05.2007 07:46:00 | darmar~2
...já omylem klikla na stovku :-))) ale to neva...o nic nejde :-))) není to z mé kapsy...to jsem se jen smála, že jsi kluk... a stejnej jako ten můj doma...co se buchet týká...tak se taky nedělí ;-)
23.04.2007 07:07:00 | no
Když už buchtička nezbyla,tak jsem zblajzla aspoň Tvou básničku.Taky hned.Byla dobrá-verši plněná.Mňam.
17.04.2007 08:46:00 | s.e.n
Souhlasím...o co by to bylo lepší než TV zpravodajství...to by bylo prýma naše zpravodajství.
12.04.2007 15:13:00 | Hančí
Dobrá oddechovka ;-) Že bychom si začali všichni děkovat ve verších? To by bylo zajímavé ;-D
12.04.2007 10:45:00 | Levandule