Anotace: k tomuhle mě inspirovala moje hoodně dobrá kámoška.. takže merci, za to že jsi...;)
přesně tak.. kluk se na vás vykašle klidně, dobrej přítel jen málokdy...
12.04.2007 22:18:00 | simiii
Přátelství se cenou vyrovná lásce a je hezké, žes o tom složila báseň.
12.04.2007 22:16:00 | J.Švihovský
pekna..opravdovych pratel je nutne si cenit..nekaslat na ne..--je to opravdu vystizne napsane:)
12.04.2007 22:05:00 | Adrianne Nesser