moc se mi to libi, fakt je pekna, asi si ji stahnu a vytisknu a pak na ni budu koukat dnes a denne:-o) Jen mi prosim rekni, bylo to podle neci skutecnosti? misa
17.05.2007 18:06:00 | allyssa8
Terko, strašně moc ti děkuju za tu básničku. Je to od tebe hrozně hezké. Moc si toho vážím
07.05.2007 23:09:00 | Gracia
jj,přátelé jsou to nejdůležitější v životě...mám jednu kamarádku,která pro mě znamená téměř celej svět:-) je mi moc blízká a moc mi pomáhá,už jen tím že existuje.
Pořád jí to musím říkat,jak moc si jí vážím,protože vím,že jednou už jí to nebudu moct říct.Musí to vědět,že je pro mě jedním z nejdražších lidí na světě,který mám nejvíc ráda.
17.04.2007 20:35:00 | genca
Moc pěkné, opravdové...kdyby i kluci byli schopní takového přátelství...nebo za to můžu já?...tohle by mi žádný říci nedokázal...nebo se mýlím?
16.04.2007 21:40:00 | Skaja
Fakt krásně napsané!!Vzpomněla jsem si na svou kamarádku a uvědomila si,jak ji mám ráda a nevážím si ji ja by si zasloužila...
16.04.2007 16:34:00 | Arey