Anotace: Pocitovka?? Nevím jak ji popsat....
tak pry konkuretka:D heh, tůdle! to, co pises ty bych v zivote nenapsala!! kraasa!!! asi si te dam do oblibenych ;)))
17.04.2007 20:28:00 | synthetic darkness
ten poslední veršík je nejlepší, počkej, zítra si na něj určitě vzpomenu, až se mi do něčeho nebude chtít...a hned mi bude líp:))
16.04.2007 21:11:00 | Veru