všechno co znam
sem se naučila
sama
to rikam. ty jsi takova fosilie, protoze si pri procitani tvych basni pripadam jako paleontolog. ne, to je blbe prirovnani. jsem foryst gamp a ty jsi bonbonijera.
01.10.2011 22:21:00 | tenflipskáj dysfunkt
Zas pročítám všechny tvý věci...tak ráda je čtu...tahle je skvělá skvělá skvělá...:))
28.11.2007 16:39:00 | už ne pernikova princezna
souhlasim-je sqela!..
ani te neznam,ale tvoje nazory mi fakt sednou..
..dalo by se rict, ze tohle dilko mi dodalo jakousi silu/nadeji/klid a ja nevim, co jeste..no, proste vidim, ze ty problemy mame kazdej..
a nahodou-ten konec je suprovej!
16.04.2007 23:31:00 | Adrianne Nesser