Život jednoho muže
Anotace: Nedá se žít bez poezie a snů.
Pár vzdechů
Výkřik nového zrození
Pýcha na sama sebe
"Já jsem středem vesmíru"
Krádmé poznávání svého těla
Dívka - čarodějnice - ostuda
Později žádostivé pohledy na dívčích křivkách
Nedostupnost - touha
Láska - zklamání - bolest
"Jsem panic"
Neboj - tak - ach
"Už ne"
Ano pane peníze jsou vše
a hrabeme a makáme
ráno - večer - noc - bez života
Po jeho těle se prošla smrt
hrůza - ošklivost - nevíra
lidé - netvoři
Odešel
jakoby za sebou vláčel
olověná křídla zrezivělých andělů
Komentáře (5)
Komentujících (5)